קראמבל – בלוג האפייה של שיר דוד בכר

פסח

פסח

חלת מפתח

חלת מפתח הכנה: שעה אפייה: 25 דקות קל 1 חלה כל שנה אחרי פסח מכינים חלות בצורת המפתח.החלות נועדו כסגולה לפרנסה טובה.אפשר לעצב

למתכון »

שבקייה

שבקייה הכנה: שעה טיגון: 3 דקות קל 20 יחידות המתכון המנצח של אמא שלי!לכל איזור במרוקו יש שם אחר לקינוח הזה – מחרחה,

למתכון »

עוגת פבלובה

עוגת פבלובה הכנה: 20 דקות אפייה: שעתיים קל 12 סועדים ללא גלוטן לא הפבלובה השגרתית המוכרת – אלא עוגת שכבות של פבלובה וקרם

למתכון »

קרפ ללא גלוטן

קרפ ללא גלוטן הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא

למתכון »

טארט באונטי

טארט באונטי הכנה: 40 דקות קירור: 4 שעות קל 12 סועדים אחותי הכינה לפני כמה שנים תחתיות קוקוס לפסח, מאז אח שלי באובססיה

למתכון »

גאלט צרפתי

גאלט צרפתי הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא מזהים מזהים

למתכון »

רולדת אלפחורס

רולדת אלפחורס הכנה: שעה אפייה: 10 דקות קירור: 4 שעות קל 10 סועדים רולדת אלפחורס, עם קרם ריבת חלב וקוקוס קלוי.קלה להכנה אבל

למתכון »

חלת מפתח

חלת מפתח הכנה: שעה אפייה: 25 דקות קל 1 חלה כל שנה אחרי פסח מכינים חלות בצורת המפתח.החלות נועדו כסגולה לפרנסה טובה.אפשר לעצב

למתכון »

שבקייה

שבקייה הכנה: שעה טיגון: 3 דקות קל 20 יחידות המתכון המנצח של אמא שלי!לכל איזור במרוקו יש שם אחר לקינוח הזה – מחרחה,

למתכון »

עוגת פבלובה

עוגת פבלובה הכנה: 20 דקות אפייה: שעתיים קל 12 סועדים ללא גלוטן לא הפבלובה השגרתית המוכרת – אלא עוגת שכבות של פבלובה וקרם

למתכון »

קרפ ללא גלוטן

קרפ ללא גלוטן הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא

למתכון »

טארט באונטי

טארט באונטי הכנה: 40 דקות קירור: 4 שעות קל 12 סועדים אחותי הכינה לפני כמה שנים תחתיות קוקוס לפסח, מאז אח שלי באובססיה

למתכון »

גאלט צרפתי

גאלט צרפתי הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא מזהים מזהים

למתכון »

רולדת אלפחורס

רולדת אלפחורס הכנה: שעה אפייה: 10 דקות קירור: 4 שעות קל 10 סועדים רולדת אלפחורס, עם קרם ריבת חלב וקוקוס קלוי.קלה להכנה אבל

למתכון »