קראמבל – בלוג האפייה של שיר דוד בכר

שבועות

שבועות

קראק פאי

קראק פאי הכנה: 30 דקות אפייה: 35 דקות קל 12 סועדים הרבה זמן רציתי להכין את הפאי הזה והוא יצא פשוט מדהים!השילוב של

למתכון »

סלט קיסר צלוי

סלט קיסר צלוי הכנה: 10 דקות קל 4 סועדים סלט קיסר זאת קלאסיקה נצחית, הסוד הוא ברוטב – אם הוא טוב, הסלט תמיד

למתכון »

עוגת פבלובה

עוגת פבלובה הכנה: 20 דקות אפייה: שעתיים קל 12 סועדים ללא גלוטן לא הפבלובה השגרתית המוכרת – אלא עוגת שכבות של פבלובה וקרם

למתכון »

רולדת אלפחורס

רולדת אלפחורס הכנה: שעה אפייה: 10 דקות קירור: 4 שעות קל 10 סועדים רולדת אלפחורס, עם קרם ריבת חלב וקוקוס קלוי.קלה להכנה אבל

למתכון »

סלט ברוקומיני

סלט ברוקומיני הכנה: 20 דקות קל 4 סועדים סלט שכבר חודשים מככב אצלי בכל ארוחה ואמרתי שאני חייבת להעלות אותו לקראת פסח.הוא מושלם

למתכון »

מאפה פילו וניל

מאפה פילו וניל הכנה: 20 דקות אפייה: 45 דקות קל 10 סועדים אחת העוגות היותר כיפיות וטעימות להכנה!רציתי קינוח קל וטעים, בלי לשבור

למתכון »

קראק פאי

קראק פאי הכנה: 30 דקות אפייה: 35 דקות קל 12 סועדים הרבה זמן רציתי להכין את הפאי הזה והוא יצא פשוט מדהים!השילוב של תחתית עוגיית

למתכון »

סלט קיסר צלוי

סלט קיסר צלוי הכנה: 10 דקות קל 4 סועדים סלט קיסר זאת קלאסיקה נצחית, הסוד הוא ברוטב – אם הוא טוב, הסלט תמיד יהיה פצצה.ורסיה

למתכון »

עוגת פבלובה

עוגת פבלובה הכנה: 20 דקות אפייה: שעתיים קל 12 סועדים ללא גלוטן לא הפבלובה השגרתית המוכרת – אלא עוגת שכבות של פבלובה וקרם וניל משגע,

למתכון »

רולדת אלפחורס

רולדת אלפחורס הכנה: שעה אפייה: 10 דקות קירור: 4 שעות קל 10 סועדים רולדת אלפחורס, עם קרם ריבת חלב וקוקוס קלוי.קלה להכנה אבל מרשימה ברמות

למתכון »

סלט ברוקומיני

סלט ברוקומיני הכנה: 20 דקות קל 4 סועדים סלט שכבר חודשים מככב אצלי בכל ארוחה ואמרתי שאני חייבת להעלות אותו לקראת פסח.הוא מושלם לערב חג

למתכון »

מאפה פילו וניל

מאפה פילו וניל הכנה: 20 דקות אפייה: 45 דקות קל 10 סועדים אחת העוגות היותר כיפיות וטעימות להכנה!רציתי קינוח קל וטעים, בלי לשבור את הראש

למתכון »