קראמבל – בלוג האפייה של שיר דוד בכר

פורים

פורים

שבקייה

שבקייה הכנה: שעה טיגון: 3 דקות קל 20 יחידות המתכון המנצח של אמא שלי!לכל איזור במרוקו יש שם אחר לקינוח הזה – מחרחה,

למתכון »

קרפ ללא גלוטן

קרפ ללא גלוטן הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא

למתכון »

גאלט צרפתי

גאלט צרפתי הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא מזהים מזהים

למתכון »

נשיקות מרנג ושוקולד

נשיקות מרנג ושוקולד הכנה: 20 דקות אפייה: 3 שעות קל 40 נשיקות ללא גלוטן נשיקות הן תמיד מתוקות, יפות וטעימות.הן יכולות להפוך לקינוח

למתכון »

בלונדיס שוקולד צ'יפס

בלונדיס שוקולד צ'יפס הכנה: 10 דקות אפייה: 25 דקות קל 12 יח' עוגיית שוקולד צ׳יפס אבל בראוניז!בלונדיס זה בעצם בראוניז בגרסה הבהירה, הפעם

למתכון »

כדורי שוקולד

כדורי שוקולד הכנה: 15 דקות קירור: 30 דקות קל 30 יח' כדורי שוקולד זה הכי הילדות.חייב שיהיה לכם מתכון פשוט וטעים לכדורי שוקולד.זה

למתכון »

קרפ צרפתי

קרפ צרפתי הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 8 יח' מתכון מושלם לקרפ, כזה שמתאים לכל מילוי – מתוק או מלוח.בדיוק כמו בצרפת,

למתכון »

שבקייה

שבקייה הכנה: שעה טיגון: 3 דקות קל 20 יחידות המתכון המנצח של אמא שלי!לכל איזור במרוקו יש שם אחר לקינוח הזה – מחרחה, רשתיות והמוכר

למתכון »

קרפ ללא גלוטן

קרפ ללא גלוטן הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא מזהים מזהים שהוא

למתכון »

גאלט צרפתי

גאלט צרפתי הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא מזהים מזהים שהוא ללא

למתכון »

נשיקות מרנג ושוקולד

נשיקות מרנג ושוקולד הכנה: 20 דקות אפייה: 3 שעות קל 40 נשיקות ללא גלוטן נשיקות הן תמיד מתוקות, יפות וטעימות.הן יכולות להפוך לקינוח עם קרם

למתכון »

בלונדיס שוקולד צ'יפס

בלונדיס שוקולד צ'יפס הכנה: 10 דקות אפייה: 25 דקות קל 12 יח' עוגיית שוקולד צ׳יפס אבל בראוניז!בלונדיס זה בעצם בראוניז בגרסה הבהירה, הפעם הכנתי עם מלא

למתכון »

כדורי שוקולד

כדורי שוקולד הכנה: 15 דקות קירור: 30 דקות קל 30 יח' כדורי שוקולד זה הכי הילדות.חייב שיהיה לכם מתכון פשוט וטעים לכדורי שוקולד.זה מתכון מנצח

למתכון »

קרפ צרפתי

קרפ צרפתי הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 8 יח' מתכון מושלם לקרפ, כזה שמתאים לכל מילוי – מתוק או מלוח.בדיוק כמו בצרפת, אין קלאסי

למתכון »