קראמבל – בלוג האפייה של שיר דוד בכר

חנוכה

חנוכה

שבקייה

שבקייה הכנה: שעה טיגון: 3 דקות קל 20 יחידות המתכון המנצח של אמא שלי!לכל איזור במרוקו יש שם אחר לקינוח הזה – מחרחה, רשתיות והמוכר

למתכון »

קרפ ללא גלוטן

קרפ ללא גלוטן הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא מזהים מזהים שהוא

למתכון »

גאלט צרפתי

גאלט צרפתי הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא מזהים מזהים שהוא ללא

למתכון »

סופגניות קרם ברולה

סופגניות קרם ברולה הכנה: 2.5 שעות טיגון: 4 דקות קל 16 סופגניות שילוב של סופגנייה וקרם ברולה זה נועד להיות.סופגנייה מפוצצת קרם פטיסייר עם קרמל

למתכון »

ערוק עיראקי

ערוק עיראקי הכנה: שעה טיגון: 5 דקות קל 24 יח' אין בראנץ' אצל עיראקים בשבת בלי ערוק. לביבות ירק עסיסיות שפשוט נגמרות עוד לפני שישבנו לאכול.אמא

למתכון »

קרפ צרפתי

קרפ צרפתי הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 8 יח' מתכון מושלם לקרפ, כזה שמתאים לכל מילוי – מתוק או מלוח.בדיוק כמו בצרפת, אין קלאסי

למתכון »

ספינג'

ספינג' הכנה: שעתיים טיגון: 5 דקות קל 15-20 ספינג' הסופגנייה של המרוקאים!במימונה, בחנוכה, בחינה וסתם ככה לכיף – הספינג' מככב בכל אירוע מרכזי ויומיומי שלנו.זיכרונות

למתכון »

שבקייה

שבקייה הכנה: שעה טיגון: 3 דקות קל 20 יחידות המתכון המנצח של אמא שלי!לכל איזור במרוקו יש שם אחר לקינוח הזה – מחרחה, רשתיות והמוכר

למתכון »

קרפ ללא גלוטן

קרפ ללא גלוטן הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא מזהים מזהים שהוא

למתכון »

גאלט צרפתי

גאלט צרפתי הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא מזהים מזהים שהוא ללא

למתכון »

סופגניות קרם ברולה

סופגניות קרם ברולה הכנה: 2.5 שעות טיגון: 4 דקות קל 16 סופגניות שילוב של סופגנייה וקרם ברולה זה נועד להיות.סופגנייה מפוצצת קרם פטיסייר עם קרמל

למתכון »

ערוק עיראקי

ערוק עיראקי הכנה: שעה טיגון: 5 דקות קל 24 יח' אין בראנץ' אצל עיראקים בשבת בלי ערוק. לביבות ירק עסיסיות שפשוט נגמרות עוד לפני שישבנו לאכול.אמא

למתכון »

קרפ צרפתי

קרפ צרפתי הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 8 יח' מתכון מושלם לקרפ, כזה שמתאים לכל מילוי – מתוק או מלוח.בדיוק כמו בצרפת, אין קלאסי

למתכון »

ספינג'

ספינג' הכנה: שעתיים טיגון: 5 דקות קל 15-20 ספינג' הסופגנייה של המרוקאים!במימונה, בחנוכה, בחינה וסתם ככה לכיף – הספינג' מככב בכל אירוע מרכזי ויומיומי שלנו.זיכרונות

למתכון »