קראמבל – בלוג האפייה של שיר דוד בכר

ללא גלוטן

ללא גלוטן

עוגת פבלובה

עוגת פבלובה הכנה: 20 דקות אפייה: שעתיים קל 12 סועדים ללא גלוטן לא הפבלובה השגרתית המוכרת – אלא עוגת שכבות של פבלובה וקרם

למתכון »

קרפ ללא גלוטן

קרפ ללא גלוטן הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא

למתכון »

טארט באונטי

טארט באונטי הכנה: 40 דקות קירור: 4 שעות קל 12 סועדים אחותי הכינה לפני כמה שנים תחתיות קוקוס לפסח, מאז אח שלי באובססיה

למתכון »

גאלט צרפתי

גאלט צרפתי הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא מזהים מזהים

למתכון »

רולדת אלפחורס

רולדת אלפחורס הכנה: שעה אפייה: 10 דקות קירור: 4 שעות קל 10 סועדים רולדת אלפחורס, עם קרם ריבת חלב וקוקוס קלוי.קלה להכנה אבל

למתכון »

נשיקות מרנג ושוקולד

נשיקות מרנג ושוקולד הכנה: 20 דקות אפייה: 3 שעות קל 40 נשיקות ללא גלוטן נשיקות הן תמיד מתוקות, יפות וטעימות.הן יכולות להפוך לקינוח

למתכון »

עוגת שוקולד קוקוס

עוגת שוקולד קוקוס הכנה: 20 דקות אפייה: 40 דקות קל 10 סועדים עוגת שוקולד עם קוקוס זה חובה בפסח, לא לוותר עליה.היא פרווה, מערבבים הכל

למתכון »

עוגת פבלובה

עוגת פבלובה הכנה: 20 דקות אפייה: שעתיים קל 12 סועדים ללא גלוטן לא הפבלובה השגרתית המוכרת – אלא עוגת שכבות של פבלובה וקרם וניל משגע,

למתכון »

קרפ ללא גלוטן

קרפ ללא גלוטן הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא מזהים מזהים שהוא

למתכון »

טארט באונטי

טארט באונטי הכנה: 40 דקות קירור: 4 שעות קל 12 סועדים אחותי הכינה לפני כמה שנים תחתיות קוקוס לפסח, מאז אח שלי באובססיה עליהן.אז חשבתי

למתכון »

גאלט צרפתי

גאלט צרפתי הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא מזהים מזהים שהוא ללא

למתכון »

רולדת אלפחורס

רולדת אלפחורס הכנה: שעה אפייה: 10 דקות קירור: 4 שעות קל 10 סועדים רולדת אלפחורס, עם קרם ריבת חלב וקוקוס קלוי.קלה להכנה אבל מרשימה ברמות

למתכון »

נשיקות מרנג ושוקולד

נשיקות מרנג ושוקולד הכנה: 20 דקות אפייה: 3 שעות קל 40 נשיקות ללא גלוטן נשיקות הן תמיד מתוקות, יפות וטעימות.הן יכולות להפוך לקינוח עם קרם

למתכון »