
עוגיות שוקולד צ'יפס לוטוס – נשמע מדהים נכון?
אלו בדיוק העוגיות האלו! עוגיות משגעות וטעימות בטירוף.
עוגיות בלונדי לוטוס רכות, בתוספת שוקולד צ'יפס לבן.
הן כל כך טעימות שאתם לא תרצו לחלוק אותן עם אף אחד אני נשבעת.
מצרכים: (16 עוגיות)
115 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס סוכר דמררה
1/4 כוס סוכר לבן
2 ביצים
1/2 כוס ממרח לוטוס
1 ו-2/3 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1/2 כוס שוקולד צ'יפס לבן
אופן ההכנה:
1. בקערה שמים חמאה וממיסים במיקרו.
2. מוציאים מהמיקרו ומוסיפים לקערה את הסוכר דמררה ואת הסוכר הלבן, מערבבים היטב עם מטרפה.
3. מוסיפים ביצים ומערבבים עם מטרפה.
4. מוסיפים את ממרח הלוטוס (אפשר לחמם אותו מעט במיקרו), קמח, סודה לשתייה, מלח ומערבבים עד לאיחוד.
5. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עד שיש פיזור אחיד.
6. מקררים חצי שעה במקרר לפני שמגלגלים לכדורים.
7. מחממים תנור ל-170 מעלות.
8. מוציאים ומכינים כדורים בגודל פינג פונג או משתמשים בכף קפיצית, מניחים במרווחים על גבי מגש עם נייר אפייה, העוגיות מתפשטות.
9. אופים במשך 10 דקות בלבד, אל תתפתו לאפות עוד דקה שתיים כי הן מתייצבות בטמפ' חדר.
10. מקררים בטמפ' חדר או אוכלים מהמגש כשהשוקולד עוד קצת נוזלי!
אחסון וחיי מדף:
עד שבועיים בקופסא אטומה/בצנצנת בטמפ' חדר.