עוגיות אמסטרדם במילוי בלונדי
- הכנה: 45 דקות
- קירור: שעתיים
- אפייה: 25 דקות
- קל
- 15 עוגיות
עוגיות אמסטרדם במילוי בלונדי!
השנה לראשונה הכרתי את שוקולד בלונדי, איך לא אכלתי אותו לפני??
שוקולד לבן קרמל מלוח, השילוב המושלם בעוגיית שוקולד ומה יותר מתאים מעוגיות אמסטרדם?
הטריק הוא לא לאפות יותר מדי את העוגייה, אחרת כל המילוי לא יהיה נוזלי מספיק כמו שאנחנו רוצים.
העוגיות פשוטות להכנה, לא מסובכת וטעימות בטירוף.
עוגיות אמסטרדם במילוי שוקולד בלונדי
מצרכים: (15 עוגיות)
110 גרם חמאה רכה מאוד
210 גרם סוכר חום גולדן
2 ביצים
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות קקאו
2 כפות קורנפלור
1 כפית שטוחה סודה לשתייה
200 גרם קמח לבן
100 גרם שוקולד בלונדי קרמל מלוח
אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר מקציפים חמאה וסוכר 2 דקות עד לקבלת תערובת חלקה ובהירה.
2. מוסיפים ביצים וממשיכים להקציף עוד דקה.
3. מוסיפים שוקולד מומס ואבקת קקאו ומערבבים.
4. מוסיפים קורנפלור, סודה לשתייה וקמח ומערבבים היטב.
5. מעבירים למקרר לקירור של שעתיים לפחות, הבצק חייב להתייצב.
6. מחממים תנור ל-180-190 מעלות.
7. מחלקים את הבצק ל-15 כדורים שווים (כל עוגייה שוקלת 50 גרם).
8. משטחים מעט כל כדור על כף היד, מניחים קוביית שוקולד בלונדי וסוגרים היטב, מכדררים ומניחים על גבי תבנית עם נייר אפייה.
– שימו לב להניח את העוגיות במרווחים גדולים, הן מאוד משתטחות באפייה.
9. אופים במשך 8-10 דקות בלבד, לא יותר.
10. מצננים מעט ואוכלים ישירות כל עוד העוגייה חמימה והמילוי שלה נוזלי.
אחסון וחיי מדף:
בטמפ' חדר עד 3/4 ימים בקופסא אטומה היטב.
לפני אכילה לחמם מעט בתנור ב-100 מעלות כדי שהמילוי יחזור להיות נוזלי.
קצת עלי
היי וברוכים הבאים!
אני שיר, אמא של שיה, נשואה לעידן, קונדיטורית מזה עשור.
הגעתם לבלוג שלי, הבית החם שבוא תמצאו מתכונים מתוקים שכיף להכין ולאכול. אני רוצה שכל אחד יאפה ויאהב לאפות! בשביל זה אני פה כדי לעזור, לתת מהידע שלי ולגרום לכם להתאהב במטבח מחדש.
-
-
בראוניז טירמיסו יש לי צורך להסביר או הביס שאתם רואים מספיק?? זה פשוט שילוב שנולד להיות ביחד, איך לא הכנתי את זה עד היום זאת פאשלה רצינית. תכינו לכם לסופ״ש עם הקפה זה פינוק מושלם 🙂↔️ המתכון המלא נמצא בבלוג, יש קישור בביו או בגוגל ״קראמבל שיר״ ותגיעו. אם לא מצאתם תשלחו לי הודעה 🫶🏻 #crumble_shir #tiramisu #brownies #טירמיסו #בראוניז
-
בבקה קקאו אני חייבת להגיד שאני יותר אוהבת את הצורה של הבבקה מאשר של קראנץ’ שוקולד. המילוי נשאר כולו בפנים, הבצק רך ועסיסי וזאת פשוט עוגה מדהימה. מה גם שזה לא מסובך להכין אותה, לא צריך לחתוך ואז כל השיש מתלכלך ואתם מרוחים בשוקולד. יפה וטעימה לשבת. המתכון המלא נמצא בבלוג, יש קישור בביו או בגוגל ״קראמבל שיר״ ותגיעו. אם לא מצאתם תשלחו לי הודעה 🫶🏻 #crumble_shir #babka #שמרים #עוגתשמרים
-
עוגיות ספירלה עוגיות של ילדות שנמצאות בכל מאפייה, יפות כלכך, טעימות ופריכות. את הבצק מכינים בקערה בלי מיקסר, מתכון פשוט ומהיר והעוגיות שיוצאות הן פשוט וואו! המתכון המלא נמצא בבלוג, יש קישור בביו או בגוגל ״קראמבל שיר״ ותגיעו. אם לא מצאתם תשלחו לי הודעה 🫶🏻 #chocolate ##crumble_shir #עוגיות #cookies
עוגת שוקולד צ׳יפס עוגה קלה לסופ״ש, מלאה בשוקולד ורכה כלכך. היא מעולה עם צ׳אנקים של שוקולד מריר אבל תשימו איזה שאתם אוהבים. 10 דקות ושלחתם אותה לתנור, נשאר להכין קנקן תה ולחכות 😗 המתכון המלא נמצא בבלוג, יש קישור בביו או בגוגל ״קראמבל שיר״ ותגיעו. אם לא מצאתם תשלחו לי הודעה 🫶🏻 #crumble_shir #chocolatechip #chocolate #cake #cakes #chocolatechipcake