crumble

בלונדיס שוקולד צ'יפס


עוגיית שוקולד צ׳יפס אבל בראוניז!
בלונדיס זה בעצם בראוניז בגרסה הבהירה, הפעם הכנתי עם מלא שוקולד, רך ומושחת בדיוק כמו שצריך.
בלי הקצפות, מערבבים הכל בקערה ומכינים קפה לביס.
תקפידו על זמן האפייה, אל תתפתו לאפות עוד דקה שתיים כי הבלונדיס מתייצב אחרי האפייה ונשאר רך ומושלם.
אני מכינה בתבנית קטנה כדי שיצאו שמנמנים וגדולים, אפשר לאפות בתבנית 20*30.

בלונדיס שוקולד צ'יפס

מצרכים: (תבנית 20*20)
180 גרם חמאה מומסת
1 כוס סוכר דמררה
1/2 כוס סוכר לבן
2 ביצים
1/4 כפית מלח
1 ו-3/4 כוסות קמח
1/2 כוס שוקולד צ'יפס מריר

1/4 כוס שוקולד צ'יפס מריר תוספת 

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-175 מעלות, חום עליון תחתון.
2. בקערה שמים חמאה וממיסים במיקרו.

3. מוציאים מהמיקרו ומוסיפים לקערה סוכר דמררה וסוכר לבן, מערבבים היטב עם מטרפה.
4. מוסיפים ביצים ומערבבים עם מטרפה. 
5. 
מוסיפים קמח ומלח ומערבבים עם לקקן עד לאיחוד.
6. 
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שיש פיזור אחיד.
7. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשטחים את הבלילה בצורה אחידה .
8. מפזרים את תוספת השוקולד צ'יפס מעל ומהדקים אותם מעט לבלילה.
9. אופים במשך 25-30 דקות בלבד, זהירות לא לאפות יתר על מידה! (אפייה בתבנית 20*30 תיקח פחות זמן, סביבות 20-25 דקות)
10. מקררים בטמפ' חדר.
11. חותכים לריבועים ואוכלים!

אחסון וחיי מדף:
עדיף לשמור בקופסא אטומה בטמפ' חדר.
בימי הקיץ אפשר לשמור במקרר ולחמם 15 שניות במיקרו לפני שאוכלים.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון

בואו לאינסטגרם!

מתכונים אחרונים: