cosmic בראוניז
- הכנה: 15 דקות
- אפייה: 16 דקות
- קל
- 12 סועדים
cosmic בראוניז כשמם הם – קוסמיים!
שילוב מטורף בין בראוניז לעוגת שוקולד רכה עם ציפוי משגע.
מקשטים עם סוכריות מגניבות שאוהבים – חובה!!
ככה זה בדיוק המקור והוא מצדיק את זה.
הכנתי אותם פעם ראשונה ליום הולדת שנה של שיה ועכשיו שוב ליום הולדת שלי, התמכרנו.
אם תכנסו לסרטון תראו את הכוכבת האמיתית של המשפחה.
cosmic בראוניז
מצרכים: (תבנית 20/20)
85 גרם חמאה
150 גרם סוכר לבן (3/4 כוס)
50 גרם סוכר דמררה (1/4 כוס)
2 ביצים
1/2 כפית מלח
קורט סודה לשתייה
1 כף קורנפלור
65 גרם קקאו (6 כפות + 1 כפית)
60 גרם קמח (6 כפות)
25 גרם שמן צמחי
לגנאש שוקולד:
75 גרם שוקולד מריר
75 גרם שוקולד חלב
40 גרם חמאה
60 מ"ל חלב
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו.
2. בקערה שמים חמאה וסוכרים וממיסים במיקרו במשך 2 דקות.
3. מוציאים, מערבבים היטב ומחזירים לעוד 30 שניות.
4. מערבבים היטב ומחכים דקה עד לקירור, מוסיפים ביצים ומערבבים עם מטרפה.
5. מוסיפים קמח וקקאו מנופים, קורונפלור, סודה לשתייה, מלח ומערבבים עד לאיחוד.
6. מוסיפים את השמן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
7.מעבירים לתבנית מרובעת 20/20 מרופדת נייר אפייה ומיישרים את התערובת.
8. אופים במשך 15 דקות, עד שהבראוניז רוטט אבל יציב, החלק העליון יהיה מט ולא מבריק.
9. מצננים היטב בטמפ' חדר.
10. מכינים את הגנאש – בקערה ממיסים את כל המרכיבים במיקרו ומערבבים היטב.
11. מוזגים על גבי הבראוניז וישירות מקשטים בסוכריות שאוהבים.
12. מצננים היטב בטמפ' חדר אם קר או במקרר במשך שעתיים לפחות לפני חיתוך.
13. חותכים לריבועים ומגישים.
הערות:
– הכי מומלץ לאכול את הבראוניז בטמפ' חדר, אם הם מאוחסנים במקרר אפשר לחמם במיקרו 10 שניות בלבד לפני אכילה.
– אפשר להשתמש רק בשוקולד מריר / חלב במקום שילוב, שוקולד חלב ייתן טעם מתוק יותר וזה עדיף אם מגישים לילדים כי הבראוניז לא מאוד מתוק.
אחסון וחיי מדף:
הבראוניז נשמר במקרר עד שבוע.
קצת עלי
היי וברוכים הבאים!
אני שיר, אמא של שיה, נשואה לעידן, קונדיטורית מזה עשור.
הגעתם לבלוג שלי, הבית החם שבוא תמצאו מתכונים מתוקים שכיף להכין ולאכול. אני רוצה שכל אחד יאפה ויאהב לאפות! בשביל זה אני פה כדי לעזור, לתת מהידע שלי ולגרום לכם להתאהב במטבח מחדש.
Incorrect access token specified.