
עוגיות שוקו שוקו
עוגיות שוקו שוקו הכנה: 15 דקות אפייה: 15 דקות קל 24 עוגיות עוגיות שוקולד צ׳יפס אבל שוקו שוקו!מלאות בשוקולד, קקאו ונימוחות… וואי וואי

עוגיות שוקו שוקו הכנה: 15 דקות אפייה: 15 דקות קל 24 עוגיות עוגיות שוקולד צ׳יפס אבל שוקו שוקו!מלאות בשוקולד, קקאו ונימוחות… וואי וואי

עוגיות אמסטרדם במילוי בלונדי הכנה: 45 דקות קירור: שעתיים אפייה: 25 דקות קל 15 עוגיות עוגיות אמסטרדם במילוי בלונדי!השנה לראשונה הכרתי את שוקולד

שושני שמרים במילוי פטיסייר וניל ושוקולד הכנה: שעתיים וחצי אפייה: 30 דקות בינוני 12 יחידות כל מתכון שכולל בצק שמרים ושוקולד חייב להיות

בבקה שוקולד וחלווה הכנה: שעתיים אפייה: 40 דקות קל-בינוני עוגה אחת אין כמו עוגת שמרים ביום שישי!הכי ישראלי, הכי בית והכי טעים.אי אפשר

כרוכיות של לידיה הכנה: 25 דקות (לא כולל קירור הבצק) אפייה 20 דקות קל 3 רולדות אנחנו תמיד מגיעים לבית של ההורים שלי,

מקרון פירות יער ומסקרפונה הכנה: שעה אפייה: 13 דקות בינוני-קשה 45 מקרונים ללא גלוטן שנים הכנתי מקרון פטל, לא שילבתי טעמים, לא שיניתי,

מקרון שוקולד קלאסי הכנה: שעה אפייה: 13 דקות בינוני-קשה 45 מקרונים ללא גלוטן העוגייה שהכי מזוהה איתי, שנים ארוכות ארוכות.כל חג, כל אירוע,

עוגת שמרים שוקולד הכנה: שעתיים אפייה: 35 דקות קל-בינוני 2 עוגות עוגת השמרים הקלאסית והנצחית!אחרי שתכינו אותה אני מבטיחה לכם שהיא תהפוך לקבועה

בראוניז פאדג' הכנה: 15 דקות אפייה: 30 דקות קל 24 חתיכות ללא גלוטן בראוניז זה קינוח מנצח תמיד, לא משנה מתי, לא משנה

עוגיות שוקו שוקו הכנה: 15 דקות אפייה: 15 דקות קל 24 עוגיות עוגיות שוקולד צ׳יפס אבל שוקו שוקו!מלאות בשוקולד, קקאו ונימוחות… וואי וואי כמה נימוחות.הכנה

עוגיות אמסטרדם במילוי בלונדי הכנה: 45 דקות קירור: שעתיים אפייה: 25 דקות קל 15 עוגיות עוגיות אמסטרדם במילוי בלונדי!השנה לראשונה הכרתי את שוקולד בלונדי, איך

שושני שמרים במילוי פטיסייר וניל ושוקולד הכנה: שעתיים וחצי אפייה: 30 דקות בינוני 12 יחידות כל מתכון שכולל בצק שמרים ושוקולד חייב להיות פצצה.מוכח מדעית

בבקה שוקולד וחלווה הכנה: שעתיים אפייה: 40 דקות קל-בינוני עוגה אחת אין כמו עוגת שמרים ביום שישי!הכי ישראלי, הכי בית והכי טעים.אי אפשר לטעות עם

כרוכיות של לידיה הכנה: 25 דקות (לא כולל קירור הבצק) אפייה 20 דקות קל 3 רולדות אנחנו תמיד מגיעים לבית של ההורים שלי, פותחים את

מקרון פירות יער ומסקרפונה הכנה: שעה אפייה: 13 דקות בינוני-קשה 45 מקרונים ללא גלוטן שנים הכנתי מקרון פטל, לא שילבתי טעמים, לא שיניתי, היה לי

מקרון שוקולד קלאסי הכנה: שעה אפייה: 13 דקות בינוני-קשה 45 מקרונים ללא גלוטן העוגייה שהכי מזוהה איתי, שנים ארוכות ארוכות.כל חג, כל אירוע, כל ארוחת

עוגת שמרים שוקולד הכנה: שעתיים אפייה: 35 דקות קל-בינוני 2 עוגות עוגת השמרים הקלאסית והנצחית!אחרי שתכינו אותה אני מבטיחה לכם שהיא תהפוך לקבועה אצלכם בבית.הבצק

בראוניז פאדג' הכנה: 15 דקות אפייה: 30 דקות קל 24 חתיכות ללא גלוטן בראוניז זה קינוח מנצח תמיד, לא משנה מתי, לא משנה איך –