crumble

שוקולד

שוקולד

בלונדיס שוקולד צ'יפס

בלונדיס שוקולד צ'יפס הכנה: 10 דקות אפייה: 25 דקות קל 12 יח' עוגיית שוקולד צ׳יפס אבל בראוניז!בלונדיס זה בעצם בראוניז בגרסה הבהירה, הפעם

למתכון »

עוגת פאדג' שוקולד

עוגת פאדג' שוקולד הכנה: 20 דקות אפייה: 40 דקות קל 10 סועדים בכל בית חובה שיהיה מתכון קלאסי לעוגת שוקולד.פאדג'ית ורכה, נימוחה ושוקולדית.כזאת

למתכון »

שוקובו רול

שוקובו רול הכנה: שעתיים אפייה: 10 דקות קל-בינוני 12 יח' סינבון – אבל שוקולד!שמרים קקאו, מלית קקאו וציפוי שוקולד, נכון שזה נשמע אלוהי?המלית

למתכון »

קרמבו פאי

קרמבו פאי הכנה: שעה קירור: שעה אפייה: 10 דקות קל 10 סועדים עוגת קרמבו זאת הכי אבל הכי העוגה של הילדות שלי!אמא שלי

למתכון »

כדורי שוקולד

כדורי שוקולד הכנה: 15 דקות קירור: 30 דקות קל 30 יח' כדורי שוקולד זה הכי הילדות.חייב שיהיה לכם מתכון פשוט וטעים לכדורי שוקולד.זה

למתכון »

2 עוגות מבלילה אחת

2 עוגות מבלילה אחת הכנה: 20 דקות אפייה: 45 דקות קל 10 סועדים המתכון של עוגת השיש של אמא שלי מושלם תמיד, לפעמים

למתכון »

קרפ צרפתי

קרפ צרפתי הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 8 יח' מתכון מושלם לקרפ, כזה שמתאים לכל מילוי – מתוק או מלוח.בדיוק כמו בצרפת,

למתכון »

בלונדיס שוקולד צ'יפס

בלונדיס שוקולד צ'יפס הכנה: 10 דקות אפייה: 25 דקות קל 12 יח' עוגיית שוקולד צ׳יפס אבל בראוניז!בלונדיס זה בעצם בראוניז בגרסה הבהירה, הפעם הכנתי עם מלא

למתכון »

עוגת פאדג' שוקולד

עוגת פאדג' שוקולד הכנה: 20 דקות אפייה: 40 דקות קל 10 סועדים בכל בית חובה שיהיה מתכון קלאסי לעוגת שוקולד.פאדג'ית ורכה, נימוחה ושוקולדית.כזאת שגם הילדים

למתכון »

שוקובו רול

שוקובו רול הכנה: שעתיים אפייה: 10 דקות קל-בינוני 12 יח' סינבון – אבל שוקולד!שמרים קקאו, מלית קקאו וציפוי שוקולד, נכון שזה נשמע אלוהי?המלית עשירה כמו

למתכון »

קרמבו פאי

קרמבו פאי הכנה: שעה קירור: שעה אפייה: 10 דקות קל 10 סועדים עוגת קרמבו זאת הכי אבל הכי העוגה של הילדות שלי!אמא שלי מכינה אותה

למתכון »

כדורי שוקולד

כדורי שוקולד הכנה: 15 דקות קירור: 30 דקות קל 30 יח' כדורי שוקולד זה הכי הילדות.חייב שיהיה לכם מתכון פשוט וטעים לכדורי שוקולד.זה מתכון מנצח

למתכון »

קרפ צרפתי

קרפ צרפתי הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 8 יח' מתכון מושלם לקרפ, כזה שמתאים לכל מילוי – מתוק או מלוח.בדיוק כמו בצרפת, אין קלאסי

למתכון »