קראמבל – בלוג האפייה של שיר דוד בכר

קרקרים מ-3 מרכיבים

קרקרים מ-3 מרכיבים

קרקרים מ-3 מרכיבים, מרוב שהם טעימים הם יגמרו לכם תוך רגע!
הם מלוחים וקראנצ׳ים, כמה דקות עבודה וזהו.
התבלין ״על הבייגל״ כאילו נולד למתכון הזה – לא צריך יותר ממנו.
לצד פלטת גבינות ויין, כשמארחים וצריך נשנוש לפתיחה או סתם לארוחת ערב לגיוון הקרקרים הקנויים.
אתם לא תוכלו לאכול יותר קרקרים קנויים אחרי זה מבטיחה לכם.
הקרדיט הוא של ג'יימי אוליבר, אני מעריצה שלו ושואבת ממנו השראה תמידית.

שימו מוזיקה מגניבה, קחו קצת גבינות ופירות, איזה יין טוב ותפתחו את הסוף שבוע בכיף.

קרקרים מ-3 מרכיבים

מצרכים: (2 תבניות תנור)
250 גרם קמח
2 כפות שמן זית
קורט מלח
130 מ״ל מים

תבלין ״על הבייגל״
שמן זית

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. בקערה מערבבים את כל המצרכים עד שנוצר בצק, מכסים במגבת ונותנים לו לנוח חצי שעה.
3. מחלקים ל-2 חלקים וכל חלק פותחים על תבנית תנור בלי נייר אפייה עם שמן זית עד שהוא נהיה דק (כל חלק מכסה תבנית שלמה).
4. מפזרים את התבלין וקורט מלח ומהדקים לתוך הבצק.
5. אופים במשך 20-25 דקות עד שהוא נהיה שחום ומתייבש.
6. מקררים בטמפ׳ חדר ושוברים לחתיכות.

אחסון וחיי מדף:
הקרקרים נשמרים בטמפ׳ חדר בקופסא אטומה עד שבועיים.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון

קצת עלי

היי וברוכים הבאים!
אני שיר, אמא של שיה, נשואה לעידן, קונדיטורית מזה עשור.
הגעתם לבלוג שלי, הבית החם שבוא תמצאו מתכונים מתוקים שכיף להכין ולאכול. אני רוצה שכל אחד יאפה ויאהב לאפות! בשביל זה אני פה כדי לעזור, לתת מהידע שלי ולגרום לכם להתאהב במטבח מחדש.

  • crumble_shir
  • crumble_shir
  • crumble_shir
  • crumble_shir
follow me! crumble_shir

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *