המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא מזהים מזהים שהוא ללא גלוטן. אני מכינה אותו קבוע כל חול המועד לארוחת בוקר או לארוחת ערב אפילו עם חביתה וירקות. זה מתכון קל וטעים, אי אפשר לטעות איתו. אני ממליצה להכין לפחות כמות אחת כי זה נגמר תוך שניות.
אופן ההכנה: 1. בקערה מערבבים ביצים, סוכר, חלב וקורנפלור. 2. מחממים מחבת קרפים (או מחבת רחבה), מורחים חמאה מומסת ומוזגים רבע כוס בלילה למרכז המחבת. 3. מזיזים את המחבת כך שהבלילה תשתטח ותכסה את פני המחבת. 4. מטגנים במשך 30-40 שניות והופכים לצד השני, מטגנים עוד 30-40 שניות (הבלילה תתנתק מהמחבת ברגע שהיא מוכנה ויהיה קל להפוך אותה). 5. מעבירים לצלחת שטוחה. 7. מורחים מילוי שאוהבים.
אחסון וחיי מדף: ניתן לשמור קרפים בלי מילוי במקרר כיום אחד ולחמם מעט לפני הגשה.
כתיבת תגובה