קראמבל – בלוג האפייה של שיר דוד בכר

קרמבו פאי


עוגת קרמבו זאת הכי אבל הכי העוגה של הילדות שלי!
אמא שלי מכינה אותה המון ומכינה אותה מושלם.
כמעט בכל יום הולדת של מישהו במשפחה היא תהיה ויחסלו אותה תוך שנייה.
הפעם החלטתי להכין אותה בצורה משודרגת, קרמבו פאי!
תחתית קראנצ'ית ומלית קרמבו, שילוב מטורף ומדהים אני מבטיחה לכם.

העוגה שלכם לסופ"ש הקרוב מחכה לכם!

קרמבו פאי

מצרכים: (רינג קוטר 24)
לבסיס:
180 גרם פתיבר שוקו
80 גרם חמאה מומסת
2 כפיות ממרח שוקולד

לקרם וניל:
200 מ"ל שמנת להקצפה 38%
1/2 כוס חלב
1 כף אבקת סוכר
1/2 שקית אינסטנט פודינג וניל

לקרם שוקולד:
75 גרם שוקולד מריר
100 מ"ל שמנת להקצפה 38%

טבלת שוקולד לקישוט

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. טוחנים את עוגיות הפתיבר לאבקה דקה, מוסיפים חמאה מומסת וממרח שוקולד ומערבבים.
3. מהדקים את תערובת הבסיס לתחתית הרינג ולצדדים, מהדקים היטב בקצוות.
4. אופים את התחתית 10 דקות ומוציאים לצינון.
5. בינתיים מכינים את קרם הוניל: מקציפים את כל המרכיבים ביחד עד לקבלת קרם יציב.
6. לאחר שהתחתית התקררה ממלאים את הפאי בקרם וניל, מיישרים את החלק העליון ומקררים במשך 20 דקות במקרר.
7. מכינים את קרם השוקולד: ממיסים בפולסים במיקרו את השמנת והשוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
8. שופכים את קרם השוקולד על גבי קרם הוניל ומנערים מעט את הרינג כדי שהשוקולד יגיע לכיסוי מלא של הפאי.
9. מקשטים בשברי שוקולד – לגרד טבלת שוקולד או באמצעות קולפן.
10. מקררים לפחות שעה לפני הגשה וחיתוך.

אחסון וחיי מדף:
העוגה נשמרת במקרר מכוסה במשך 4 ימים עד שהתחתית כבר לא קראנצ'ית.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון

קצת עלי

היי וברוכים הבאים!
אני שיר, אמא של שיה, נשואה לעידן, קונדיטורית מזה עשור.
הגעתם לבלוג שלי, הבית החם שבוא תמצאו מתכונים מתוקים שכיף להכין ולאכול. אני רוצה שכל אחד יאפה ויאהב לאפות! בשביל זה אני פה כדי לעזור, לתת מהידע שלי ולגרום לכם להתאהב במטבח מחדש.

  • crumble_shir
  • crumble_shir
  • crumble_shir
  • crumble_shir
follow me! crumble_shir

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *