קראמבל – בלוג האפייה של שיר דוד בכר

פתיתים בחלב ובחמאה / ברקוקש

פתיתים בחלב וחמאה / ברקוקש


מנה של אמא, של הילדות שלי, הריזוטו של המרוקאים.
גם בקיץ וגם בחורף אני מכינה את המנה הזאת, שיה אוכלת את זה קבוע.
זה מנחם, זה טעים בטירוף והכי חשוב – זה מהיר וקל!!
אמא שלי גם עושה את זה בגרסא קצת אחרת עם אטריות דקיקות וזה פשוט מושלם.
בסוף הסרטון הוספתי לכם קצת הפוגה חמודה ❤️

פתיתים בחלב וחמאה / ברקוקש

מצרכים: (2 מנות)
1 כוס פתיתים
1 ו-1/4 כוסות מים רותחים
1 כפית שטוחה של מלח
1/2 כוס חלב
20 גרם חמאה

אופן ההכנה:
1. מבשלים פתיתים עם מים רותחים ומלח במשך 4-5 דקות עד שכמעט כל המים נספגו.
2. מוסיפים את החלב וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד 4-5 דקות עד שהחלב נספג היטב בפתיתים והם נהפכים להיות קרמיים.
3. מוזגים לקערה ומוסיפים מעל קוביית חמאה, מגישים ואוכלים חם!

אחסון וחיי מדף:
אפשר ומומלץ להכפיל כמויות.
אם שומרים במקרר – מחממים את זה מעט על הגז עם עוד שלוק חלב.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון

קצת עלי

היי וברוכים הבאים!
אני שיר, אמא של שיה, נשואה לעידן, קונדיטורית מזה עשור.
הגעתם לבלוג שלי, הבית החם שבוא תמצאו מתכונים מתוקים שכיף להכין ולאכול. אני רוצה שכל אחד יאפה ויאהב לאפות! בשביל זה אני פה כדי לעזור, לתת מהידע שלי ולגרום לכם להתאהב במטבח מחדש.

  • crumble_shir
  • crumble_shir
  • crumble_shir
  • crumble_shir
follow me! crumble_shir

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *