crumble

פתיתים בחלב וחמאה / ברקוקש


מנה של אמא, של הילדות שלי, הריזוטו של המרוקאים.
גם בקיץ וגם בחורף אני מכינה את המנה הזאת, שיה אוכלת את זה קבוע.
זה מנחם, זה טעים בטירוף והכי חשוב – זה מהיר וקל!!
אמא שלי גם עושה את זה בגרסא קצת אחרת עם אטריות דקיקות וזה פשוט מושלם.
בסוף הסרטון הוספתי לכם קצת הפוגה חמודה ❤️

פתיתים בחלב וחמאה / ברקוקש

מצרכים: (2 מנות)
1 כוס פתיתים
1 ו-1/4 כוסות מים רותחים
1 כפית שטוחה של מלח
1/2 כוס חלב
20 גרם חמאה

אופן ההכנה:
1. מבשלים פתיתים עם מים רותחים ומלח במשך 4-5 דקות עד שכמעט כל המים נספגו.
2. מוסיפים את החלב וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד 4-5 דקות עד שהחלב נספג היטב בפתיתים והם נהפכים להיות קרמיים.
3. מוזגים לקערה ומוסיפים מעל קוביית חמאה, מגישים ואוכלים חם!

אחסון וחיי מדף:
אפשר ומומלץ להכפיל כמויות.
אם שומרים במקרר – מחממים את זה מעט על הגז עם עוד שלוק חלב.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון