אופן ההכנה: 1. במחבת מטגנים את התערובת לפירורי הלחם תוך כדי ערבוב מתמיד עד להשחמה יפה (בזהירות שלא ישרף), מעבירים ישירות לצלחת לקירור. 2. מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה, שומרים בצד ממי הבישול (1/4 כוס). 3. במחבת רחבה מטגנים על אש נמוכה בשמן זית שום , צ'ילי גרוס ואנשובי קצוץ, במשך 2 דקות (בזהירות שלא יישרף). 4. מוסיפים את הפטרוזיליה והבצל הירוק ומטגנים עוד דקה. 5. מוסיפים את הפסטה ואת מי הבישול ששמרנו ומערבבים היטב במשך דקה על אש נמוכה, מוסיפים מעט מלח במידת הצורך (האנשובי מלוח שימו לב). 6. מגרדים פרמז'ן מעל ומפזרים את תערובת הפנקו. 7. אוכלים ישירות!
אחסון וחיי מדף: אפשר לאכול את הפסטה כסלט קר – מומלץ לבחור בפסטה קצרה במקום ולהוסיף מעט שמן זית לפני ההגשה.
כתיבת תגובה