crumble

עוגת מייפל פקאן


עוגת מייפל פקאן עם ריח ממכר וטעימה כלכך שאי אפשר להפסיק לאכול ממנה.
רכה ואוורירית, ציפוי קראנצ'י – כזאת שמכינים בכמה דקות בקערה אחת ולתנור.
היא פרווה ומושלמת לכל אירוח.

עוגת מייפל פקאן

מצרכים: (תבנית קוטר 24/מלבנית)
3 ביצים
½ כוס סוכר לבן
½ כוס שמן קנולה
1 כוס מיץ תפוזים//חלב
220 גרם קמח 
½1 כפיות אבקת אפייה
¼ כוס מייפל
⅓ כוס פקאנים קצוצים

לציפוי:
⅓ כוס פקאנים קצוצים
½ כפית קינמון טחון
2 כפיות סוכר חום

¼ כוס מייפל לאחר האפייה

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. 
בקערה עמוקה מקציפים ביצים וסוכר במשך 4-5 דקות עד לקבלת קציבה בהירה ואוורירית.
3. תוך כדי הקצפה מוסיפים בזרם דק את השמן.
4. ממשיכים להקציף על מהירות נמוכה ומוסיפים את מיץ התפוזים/החלב.

5. מנפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד שאחיד.

6. מוסיפים את המייפל והפקאנים ומערבבים קלות.
7. 
מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת היטב, מפזרים את תערובת הציפוי ואופים במשך 30-35 דקות עד שהקיסם יוצא נקי.
8. לאחר האפייה ישירות מוזגים את המייפל ומשאירים לצינון.

אחסון וחיי מדף:
בחורף אטוף בניילון נצמד עד שלושה ימים, בקיץ לשמור בקירור.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון

בואו לאינסטגרם!

מתכונים אחרונים:

דילוג לתוכן