crumble

עוגת ביסקוויטים תותים

 

מי אמר שחייב ציפוי שוקולד?
התותים עכשיו מתוקים וטעימים כלכך, מעל עוגת ביסקוויטים קלאסית וזה קינוח טעים ויפה ממש.
אפשר בין השכבות לגרד קצת שוקולד לבן וזה בכלל טירוף.

עוגת ביסקוויטים תותים

מצרכים: (תבנית 20/30)
1 חבילת פתיבר
500 מ"ל שמנת להקצפה
⅓ כוס חלב
3 כפות אבקת סוכר
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
1 כפית מחית/תמצית וניל

חלב לטבילת הפתיבר
פרוסות תותים להגשה
ריבת משמש לציפוי (לא חובה)

אופן ההכנה:
1. מקציפים את כל המרכיבים לקרם ביחד עד לקבלת קרם יציב וחלק.
2. טובלים פתיבר בחלב ומסדרים שכבה ראשונה בתחתית התבנית.

3. מוזגים שליש מהקרם ומיישרים. מי שבוחר להוסיף שוקולד לבן אפשר לגרד מעל הקרם בכל שכבה מלבד השכבה האחרונה!
4. חוזרים על שכבת פתיבר וקרם פעמיים נוספות ומסיימים עם שכבת קרם בלבד, מיישרים ומעבירים לקירור של חצי שעה.

5. פורסים תותים לרוחב.
6. 
מסדרים בשכבה יפה את פרוסות התותים מעל הקרם.
7. מומלץ לדלל מעט ריבת משמש עם מים, לחמם 10 שניות במיקרו ולהבריש את התותים שישמרו על ברק ולא יהיו מקומטים.
8. מחזירים לקירור נוסף של מינימום שעה להתייצבות.

 

אחסון וחיי מדף:
העוגה טובה עד יומיים שלושה.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון

בואו לאינסטגרם!

מתכונים אחרונים: