crumble

עוגיות שוקו שוקו

עוגיות שוקולד צ׳יפס אבל שוקו שוקו!
מלאות בשוקולד, קקאו ונימוחות… וואי וואי כמה נימוחות.
הכנה בקערה אחת כמו שאנחנו אוהבים ואפייה קצרה.
הכי כיף לצד הקפה או לטבול בחלב!

עוגיות שוקו שוקו

מצרכים: (24 עוגיות)
180 גרם חמאה מומסת
140 גרם סוכר דמררה
100 גרם סוכר לבן
1 ביצה
1 ו-3/4 כוסות קמח
1/2 כוס קקאו
2 כפיות קורנפלור
1 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר / מטבעות שוקולד קטנים
100 גרם שוקולד צ'יפס חלב / מטבעות שוקולד קטנים

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות, טורבו.
2. בקערה שמים חמאה וממיסים במיקרו.

3. מוציאים ומוסיפים את הסוכר דמררה ואת הסוכר הלבן.
4. מוסיפים ביצה ומערבבים עם מטרפה. 
5. 
מוסיפים קמח וקקאו מנופים, קורונפלור, סודה לשתייה, מלח ומערבבים עד לאיחוד.
6. 
מוסיפים חצי מכמות השוקולדים ומערבבים עד שיש פיזור אחיד.
7.מעבירים לתבנית מלבנית 25/35 מרופדת נייר אפייה ומשטחים בעזרת היד את התערובת.

8. מפזרים מעל את השוקולד הנותר ומהדקים.
9. אופים במשך 15-20 דקות.
10. מצננים במשך 20 דקות וחותכים בעזרת גלגלת/סכין למלבנים.
11. מצננים היטב במשך שעה וחצי לפני ההוצאה מהמגש אחרת הם יתפרקו.

הערות:
– אפשר לאכול מהמגש אחרי פחות זמן אבל לא ניתן לאחסן בקופסא משום שהעוגיות יתפרקו.
– אפשר להשתמש רק בשוקולד מריר / חלב במקום שילוב, רק שוקולד חלב ייתן טעם מתוק יותר.

אחסון וחיי מדף:
העוגיות נשמרות בצנצנת אטומה עד שבוע.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון