crumble

עוגיות שוקולד צ'יפס


עוגיות שוקולד צ'יפס זה מתכון חובה בכל בית, תשכחו כל מתכון שהכנתם עד יום.
הגעתם לנחלה! זה המתכון שאתם צריכים להכין קבוע.
העוגיות רכות וצ'ואיות, רק טיפה קריספיות והן ממכרות. בחיי שהן ממכרות.
בואו נגיד שאתם לא תרצו לכבד את האורחים כדי שלא יחסלו לכם את כולן…
תקפידו על זמן האפייה, אל תתפתו לאפות עוד דקה שתיים כי הן מתייצבות בטמפ' חדר וזה כל הקסם, הרכות.
המתכון נעשה בקערה אחת, יאללה מתחילים!

עוגיות שוקולד צ'יפס

מצרכים: (24 עוגיות)
180 גרם חמאה מומסת
140 גרם סוכר דמררה
100 גרם סוכר לבן
1 ביצה
2 כוסות קמח
2 כפיות קורנפלור
1 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
200 גרם שוקולד צ'יפס / מטבעות שוקולד קטנים

אופן ההכנה:
1. בקערה שמים חמאה וממיסים במיקרו.
2. 
מוציאים מהמיקרו ומוסיפים לקערה את הסוכר דמררה ואת הסוכר הלבן.
3. מוסיפים ביצה ומערבבים עם מטרפה. 
4. 
מוסיפים קמח, קורונפלור, סודה לשתייה, מלח ומערבבים עד לאיחוד.
5. 
מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שיש פיזור אחיד.
6. 
מקררים לפחות שעה במקרר לפני שמגלגלים לכדורים.
7. 
מחממים תנור ל-160 מעלות, טורבו.
8. 
מוציאים ומכינים כדורים בגודל פינג פונג (בערך 40 גרם כל כדור) ומניחים במרווחים גדולים על גבי מגש עם נייר אפייה, העוגיות מתפשטות.
9. אופים במשך 10-12 דקות בלבד.
10. מקררים בטמפ' חדר או אוכלים מהמגש כשהשוקולד עוד קצת נוזלי!

אחסון וחיי מדף:
עד שבועיים בקופסא אטומה/בצנצנת בטמפ' חדר.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון

בואו לאינסטגרם!

מתכונים אחרונים: