crumble

עוגיות פאדג' ושוקולד לבן


עוגיות פאדג' עם שוקולד לבן, ללא גלוטן מושלמות!
רציתי להכין עוגיות שוקולד מהירות לפסח, בלי תחליפים ובלי כאב ראש.
את העוגיות האלו מכינים בקערה אחת, בלי מיקסר ותוך חצי שעה כולל אפייה יש לכם עוגיות מוכנות!
מרקם של פאדג׳, רכות רכות, עם גלידה או בלי, אלו עוגיות שצריכות להיות בבית שלכם כל השנה ולא רק בפסח. 

עוגיות פאדג' ושוקולד לבן 

מצרכים: (20-25 עוגיות)
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
2 ביצים
1/2 כוס סוכר לבן
100 גרם שקדים טחונים
1 כף קקאו
2 כפות נוטלה
1/2 כפית אבקת אפייה ללא גלוטן
100 גרם שוקולד לבן מטבעות / שוקולד צ'יפס לבן

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
2. בקערה מניחים שוקולד וחמאה וממיסים במיקרו בפולסים / בבן מארי.
3. מוסיפים את הנוטלה ומערבבים.
4. מוסיפים סוכר ומערבבים.
5. מוסיפים ביצים ומערבבים עם מטרפה עד לאיחוד מלא.
6. מוסיפים את השקדים הטחונים, קקאו מנופה ואבקת האפייה ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
7. על תבנית מרופדת נייר אפייה יוצרים תלוליות מהמסה בעזרת 2 כפיות, לשמור על רווחים כי העוגיות מתפשטות.
8. מפזרים שוקולד לבן (לא להגזים שלא ישתלט).
9. אופים במשך 10 דקות, לא יותר!
10. מקררים היטב במשך חצי שעה לפחות בטמפ' חדר.

* אפשר ואף רצוי לאכול מהמגש כשהן חמות, הן טעימות בטירוף!

אחסון וחיי מדף:
בטמפ' חדר בקופסא אטומה / צנצנת עוגיות למשך שבוע.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון