crumble

סלט ברוקומיני



סלט שכבר חודשים מככב אצלי בכל ארוחה ואמרתי שאני חייבת להעלות אותו לקראת פסח.
הוא מושלם לערב חג ואתם תתמכרו מהר מאוד.
אין שום בישול מקדים, הכל טרי, 5 דקות הכנה – רק לערבב את הרוטב והוא מוכן.
אני מוסיפה אגוזי מלך לאקסטרה קראנצ'יות.
אתם לא מבינים בכלל כמה שהסלט הזה מדהים, תכפילו כמויות מראש!

סלט ברוקומיני

מצרכים: (4 סועדים)
1 חבילת ברוקומיני
אגוזי מלך קלויים

לרוטב:
2 כפות מיונז
1 כפית גדולה חרדל דיז'ון
מיץ מ-1/2 לימון
1 כפית מייפל
1/2 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית אבקת שום גבישי
קורט פלפל שחור

אופן ההכנה:
1. שוטפים את הברוקומיני וחותכים כל אחד לחצי.
2. בקערה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
3. מערבבים את הברוקומיני עם הרוטב ומחצית מאגוזי המלך (לשבור אותם מעט).
4. מפזרים את יתרת אגוזי המלך ומגישים.

אחסון וחיי מדף:
הרוטב נשמר עד 5 ימים במקרר, לערבב הכל ישירות לפני הגשה.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון