מצרכים: (4 סועדים)
1 חבילת ברוקומיני
אגוזי מלך קלויים
לרוטב:
2 כפות מיונז
1 כפית גדולה חרדל דיז'ון
מיץ מ-1/2 לימון
1 כפית מייפל
1/2 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית אבקת שום גבישי
קורט פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. שוטפים את הברוקומיני וחותכים כל אחד לחצי.
2. בקערה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
3. מערבבים את הברוקומיני עם הרוטב ומחצית מאגוזי המלך (לשבור אותם מעט).
4. מפזרים את יתרת אגוזי המלך ומגישים.
אחסון וחיי מדף:
הרוטב נשמר עד 5 ימים במקרר, לערבב הכל ישירות לפני הגשה.