קראמבל – בלוג האפייה של שיר דוד בכר

סלט ברוקומיני

סלט ברוקומיני


סלט שכבר חודשים מככב אצלי בכל ארוחה ואמרתי שאני חייבת להעלות אותו לקראת פסח.
הוא מושלם לערב חג ואתם תתמכרו מהר מאוד.
אין שום בישול מקדים, הכל טרי, 5 דקות הכנה – רק לערבב את הרוטב והוא מוכן.
אני מוסיפה אגוזי מלך לאקסטרה קראנצ'יות.
אתם לא מבינים בכלל כמה שהסלט הזה מדהים, תכפילו כמויות מראש!

סלט ברוקומיני

מצרכים: (4 סועדים)
1 חבילת ברוקומיני
אגוזי מלך קלויים

לרוטב:
2 כפות מיונז
1 כפית גדולה חרדל דיז'ון
מיץ מ-1/2 לימון
1 כפית מייפל
1/2 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית אבקת שום גבישי
קורט פלפל שחור

אופן ההכנה:
1. שוטפים את הברוקומיני וחותכים כל אחד לחצי.
2. בקערה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
3. מערבבים את הברוקומיני עם הרוטב ומחצית מאגוזי המלך (לשבור אותם מעט).
4. מפזרים את יתרת אגוזי המלך ומגישים.

אחסון וחיי מדף:
הרוטב נשמר עד 5 ימים במקרר, לערבב הכל ישירות לפני הגשה.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון

קצת עלי

היי וברוכים הבאים!
אני שיר, אמא של שיה, נשואה לעידן, קונדיטורית מזה עשור.
הגעתם לבלוג שלי, הבית החם שבוא תמצאו מתכונים מתוקים שכיף להכין ולאכול. אני רוצה שכל אחד יאפה ויאהב לאפות! בשביל זה אני פה כדי לעזור, לתת מהידע שלי ולגרום לכם להתאהב במטבח מחדש.

  • crumble_shir
  • crumble_shir
  • crumble_shir
  • crumble_shir
follow me! crumble_shir

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *