
אני מתה על הסופגניות הקלילות האלו שמכינים בלילה בקערה ומטגנים.
אני מכינה עם שמנת חמוצה, הסופגניות יוצאות אווריריות ומושלמות.
בלי צורך ללוש, להתפיח, לחכות.
10 דקות ויאללה לטגן.
שמתי קינדר ובלונדי בפנים, הסופגנייה חמה ובפנים המילוי נוזל….
סופגניות קינדר בלונדי
מצרכים: (20 סופגניות)
½2 כוסות קמח תופח (350 גרם)
2 ביצים
2 גביעי שמנת חמוצה (400 מ"ל)
½2 כפות סוכר
⅓ כוס חלב
שמן קנולה לטיגון
למילוי: קינדר, בלונדי, שוקולד שאוהבים
אופן ההכנה:
1. מחממים סיר קטן עם שמן קנולה.
2. מערבבים את כל המצרכים עם מטרפה בקערה מלבד השוקולד.
3. לוקחים מהבלילה בעזרת כף קפיצית לגלידה, מניחים חצי קוביית שוקולד/חצי קוביית קינדר במרכז וסוגרים עם בלילה.
4. כשהשמן מגיע ל-160 מעלות מניחים את הכדורים ומטגנים מכל צד עד להשחמה (הם מתהפכים בעצמם כשהם מוכנים).
5. מעבירים לרשת צינון.
6. מגישים עם אבקת סוכר מעל.
אחסון וחיי מדף:
ניתן להכין מבעוד מועד ולחמם לפני ההגשה, כמו כן ניתן להקפיא ולחמם.