אם כבר לטגן אז למה לא לתפור כבר את כל הארוחה? סופגניות גבינה מלוחות עם מוצרלה, בלי התפחה, בלי מרכיבים מסובכים – כמה דקות וזה כבר מוכן. מגישים עם אשל ועגבניות מגורדות ואתם מסודרים להדלקת נרות.
חנוכה שמח מלא באור וניסים!
סופגניות גבינה מלוחות
מצרכים: (16 סופגניות) 1 כוס קמח תופח 2 ביצים 1 חבילת ריקוטה ½ כף סוכר ½ כפית מלח 50 גרם פרמזן מגורד 100 גרם בייבי מוצרלה
שמן קנולה לטיגון להגשה: אשל, עגבניות מגורדות, פרמז'ן
אופן ההכנה: 1. מחממים סיר קטן עם שמן קנולה. 2. מערבבים את כל המצרכים עם מטרפה בקערה מלבד הבייבי מוצרלה. 3. לוקחים מהבלילה בעזרת כף קפיצית לגלידה, מניחים כדור בייבי מוצרלה במרכז וסוגרים עם בלילה. 4. כשהשמן מגיע ל-160 מעלות מניחים את הכדורים ומטגנים מכל צד עד להשחמה (הם מתהפכים בעצמם כשהם מוכנים). 5. מעבירים לרשת צינון. 6. מגישים עם אשל ועגבניות מגורדות, מומלץ לגרד פרמז'ן מעל לפני ההגשה.
אחסון וחיי מדף: ניתן להכין מבעוד מועד ולחמם לפני ההגשה, כמו כן ניתן להקפיא ולחמם.
כתיבת תגובה