קראמבל – בלוג האפייה של שיר דוד בכר

נקניק שוקולד לבן ופיסטוק

נקניק שוקולד לבן ופיסטוק


נקניק השוקולד הקלאסי והאהוב על כולם, עם שוקולד לבן ופיסטוק!
תשמעו זה שילוב מושלם מגן עדן, טעמים שנועדו להיות יחד.
אחרי הצלחת הטארט גבינה ופיסטוק זה היה בלתי נמנע לעשות מתכון נוסף.
אני ממליצה לכם להכפיל כמויות, זה נגמר תוך דקה.
אל תגידו שלא הזהרתי אתכם.

נקניק שוקולד לבן ופיסטוק

מצרכים: (2 נקניקים/30 יח')
260 גרם פתיבר (שרוול 1)
100 גרם שוקולד לבן
1 כף שקדים טחונים
1/2 1 כפות מחית פיסטוק
1/4 כוס חלב
1/4 כוס שמנת מתוקה 38%

קוקוס טחון לציפוי

אופן ההכנה:
1. בשקית זיפר שמים את עוגיות הפתיבר, סוגרים ומועכים היטב בעזרת מערוך עד לקבלת פירורים.
2. ממיסים את השוקולד הלבן והשמנת במיקרו בפולסים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס.
3. מעבירים את פירורי הפתיבר לקערה רחבה, מוסיפים שקדים טחונים, חלב, את השוקולד הלבן שהמסנו עם השמנת ומחית פיסטוק.
4. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה (מי שאוהב טעם יותר דומיננטי של פיסטוק יכול להוסיף עוד כפית מחית פיסטוק).

5. מחלקים את התערובת ל-2, מניחים כל חלק על גבי ניילון נצמד ומגלגלים לנקניק הדוק. 

6. מעבירים את הנקניקים לקירור בפריזר כחצי שעה.
7. מסירים את הניילון הנצמד ומגלגלים כל נקניק בקוקוס טחון.
8. פורסים לפרוסות בעובי 1/2 סנטימטר, שומרים בקירור.

אחסון וחיי מדף:
עד שבוע במקרר בקופסא אטומה.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון

קצת עלי

היי וברוכים הבאים!
אני שיר, אמא של שיה, נשואה לעידן, קונדיטורית מזה עשור.
הגעתם לבלוג שלי, הבית החם שבוא תמצאו מתכונים מתוקים שכיף להכין ולאכול. אני רוצה שכל אחד יאפה ויאהב לאפות! בשביל זה אני פה כדי לעזור, לתת מהידע שלי ולגרום לכם להתאהב במטבח מחדש.

  • crumble_shir
  • crumble_shir
  • crumble_shir
  • crumble_shir
follow me! crumble_shir

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *