crumble

כדורי תמרים וקקאו

נשנוש כיפי וטעים מדי לצד הקפה.
אתם תתמכרו והילדים כבר לא יבקשו כדורי שוקולד מרוב שהם מושלמים.
מי שאוהב מתוק יכול להוסיף עוד קצת דבש אבל אם שואלים אותי אין צורך.
אפשר לצפות בקוקוס טחון, אגוזים טחונים – מה שבא לכם.

כדורי תמרים וקקאו

מצרכים: (20 כדורים)
10 יח' תמר מג'הול
75 גרם שקדים טחונים
10 עוגיות פתיבר
3 כפות קקאו
2 כפות דבש
2 כפות חלב (במידת הצורך)

לקישוט – קקאו, קוקוס טחון, פיסטוק טחון, בוטנים טחונים וכו'

אופן ההכנה:
1. בקערה משרים את התמרים במים רותחים ב-5 דקות עד לריכוך מוחלט.
2. שופכים בזהירות את המים החמים ומוציאים מכל תמר את הגלעין והעוקץ אם יש.

3. במעבד מזון שמים את כל המצרכים מלבד החלב ומתחילים לעבד, במידה והמרקם קשה ולא רך תוסיפו את החלב.
4. מכדררים כדורים קטנים.
5. כל כדור מצפים במה שאוהבים – קקאו, פיסטוק טחון, בוטנים טחונים וכו'

6. 
מאחסנים בקירור.

אחסון וחיי מדף:
העוגיות נשמרות בצנצנת אטומה עד שבוע.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון