קראמבל – בלוג האפייה של שיר דוד בכר

בראוניז פאדג'

בראוניז פאדג'

בראוניז זה קינוח מנצח תמיד, לא משנה מתי, לא משנה איך – תמיד הוא בא טוב.
לטעמי הבראוניז ללא קמח הרבה יותר נימוח ופאדג'י מאשר עם קמח וכשלא צריך, אז לא צריך – מה שהופך אותו גם לקינוח מושלם לפסח!
מכינים אותו בקערה אחת כמו שאנחנו אוהבים, זמן עבודה קצר ונשאר רק לתת לתנור לעשות את שאר העבודה.
בהחלט אפשר להוסיף אגוזים/שוקולד צ׳יפס או תוספות שתרצו, רצוי עם גלידה בצד.

בראוניז פאדג'

מצרכים: (תבנית 20/30)
175 גרם שוקולד
200 גרם חמאה
4 ביצים L
220 גרם סוכר לבן
200 גרם שקדים טחונים/קמח שקדים
2 כפות קקאו

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
2. בקערה שמים שוקולד וחמאה וממיסים בפולסים במיקרו.
3. מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
4. מוסיפים ביצים ומערבבים עם מטרפה עד לאיחוד.
5. מוסיפים את השקדים הטחונים, קקאו מנופה ומערבבים רק עד קבלת מסה אחידה.
6. מוזגים לתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים במשך 30-35 דקות או עד שהקיסם יוצא לח ורטוב מעט.
7. מקררים היטב במשך שעה לפחות במקרר לפני החיתוך!
8. חותכים לקוביות ומאחסנים בקופסא אטומה.

הערות:
* אם מוסיפים תוספות כמו אגוזים או שוקולד קצוץ, מוסיפים אותם בסוף סעיף 5 – אחרי שכבר הבלילה מוכנה, מערבבים רק לפיזור אחיד.
* לא להתפתות לאפות יותר מדי, הבראוניז צריך מעט זמן וכשהוא מתקרר הוא מתייצב.
אפיית יתר תביא לקבלת עוגה ולא לבראוניז נוזלי ופאדג'י, הוא סתם יהיה כבד ויציקה – סמכו עליי.

אחסון וחיי מדף:
בטמפרטורת חדר בקופסא אטומה למשך שבוע.5

שתף את המתכון
הדפס את המתכון

קצת עלי

היי וברוכים הבאים!
אני שיר, אמא של שיה, נשואה לעידן, קונדיטורית מזה עשור.
הגעתם לבלוג שלי, הבית החם שבוא תמצאו מתכונים מתוקים שכיף להכין ולאכול. אני רוצה שכל אחד יאפה ויאהב לאפות! בשביל זה אני פה כדי לעזור, לתת מהידע שלי ולגרום לכם להתאהב במטבח מחדש.

  • crumble_shir
  • crumble_shir
  • crumble_shir
  • crumble_shir
follow me! crumble_shir

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *