קראמבל – בלוג האפייה של שיר דוד בכר

בראוניז טירמיסו

בראוניז טירמיסו

אני חושבת שזה אחד השילובים היותר ראויים שיש.
שוקולד קפה וקרם טירמיסו, יש צורך להסביר??
ההכנה שלו קלה ולא מסובכת כמו שאתם רגילים אצלי, רק צריך להתאפק קצת כשזה בקירור.
איך לא הכנתי את זה עד היום לא ברור אז הנה המתכון שיעשה לכם סופ"ש מתוק וטעים.

בראוניז טירמיסו

מצרכים: (תבנית 20/30)
לבראוניז:
175 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
4 ביצים
200 גרם סוכר לבן
200 גרם שקדים טחונים
שוט אספרסו קצר

לקרם טירמיסו:
225 גרם מסקרפונה
250 מ"ל שמנת להקצפה 38%
3 כפות אבקת סוכר
1 כפית מחית/תמצית וניל
שוט אספרסו קצר

* אבקת קקאו לקישוט מעל

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
2. מכינים את הבראוניז:
– בקערה שמים שוקולד וחמאה וממיסים בפולסים במיקרו.
– מוסיפים את הסוכר ומערבבים,  מוסיפים את האספרסו ומערבבים.
– מוסיפים ביצים ומערבבים עם מטרפה עד לאיחוד.
– מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים רק עד קבלת מסה אחידה.
– מוזגים לתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים במשך 30-35 דקות או עד שהקיסם יוצא לח ורטוב מעט, מקררים בטמפ' חדר.
4. מכינים את הקרם:
– מקציפים הכל בקערה/במיקסר עד שמקבלים קרם יציב ואחיד.
5. מוזגים את הקרם מעל הבראוניז ומיישרים בעזרת מרית/פלטה.
6. מעבירים למקרר ללילה או למינימום 3 שעות.
7. לפני הגשה מנפים קקאו מעל.

הערות:
– מי שאוהב טעם חזק של קפה אני ממליצה להשתמש בקפסולה חזקה.
– לנפות את הקקאו לפני ההגשה אחרת הוא משחיר בקירור.

אחסון וחיי מדף:
העוגה נשמרת במקרר עד 3 ימים מכוסה.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון

בואו לאינסטגרם!

קצת עלי

היי וברוכים הבאים!
אני שיר, אמא של שיה, נשואה לעידן, קונדיטורית מזה עשור.
הגעתם לבלוג שלי, הבית החם שבוא תמצאו מתכונים מתוקים שכיף להכין ולאכול. אני רוצה שכל אחד יאפה ויאהב לאפות! בשביל זה אני פה כדי לעזור, לתת מהידע שלי ולגרום לכם להתאהב במטבח מחדש.

  • crumble_shir
  • crumble_shir
  • crumble_shir
  • crumble_shir
follow me! crumble_shir

מתכונים אחרונים:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *