קראמבל – בלוג האפייה של שיר דוד בכר

שוקולד

שוקולד

מאפינס שוקולד

מאפינס שוקולד הכנה: 10 דקות אפייה: 20 דקות קל 12 יחידות הקלאסיקה האהובה על כולם – מאפינס שוקולד.מאפינס נימוח וטעים עם אקסטרה שוקולד

למתכון »

שבקייה

שבקייה הכנה: שעה טיגון: 3 דקות קל 20 יחידות המתכון המנצח של אמא שלי!לכל איזור במרוקו יש שם אחר לקינוח הזה – מחרחה,

למתכון »

קרפ ללא גלוטן

קרפ ללא גלוטן הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא

למתכון »

טארט באונטי

טארט באונטי הכנה: 40 דקות קירור: 4 שעות קל 12 סועדים אחותי הכינה לפני כמה שנים תחתיות קוקוס לפסח, מאז אח שלי באובססיה

למתכון »

גאלט צרפתי

גאלט צרפתי הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא מזהים מזהים

למתכון »

מאפינס שוקולד

מאפינס שוקולד הכנה: 10 דקות אפייה: 20 דקות קל 12 יחידות הקלאסיקה האהובה על כולם – מאפינס שוקולד.מאפינס נימוח וטעים עם אקסטרה שוקולד מעל.הכי כיף

למתכון »

שבקייה

שבקייה הכנה: שעה טיגון: 3 דקות קל 20 יחידות המתכון המנצח של אמא שלי!לכל איזור במרוקו יש שם אחר לקינוח הזה – מחרחה, רשתיות והמוכר

למתכון »

עוגת שוקולד קוקוס

עוגת שוקולד קוקוס הכנה: 20 דקות אפייה: 40 דקות קל 10 סועדים עוגת שוקולד עם קוקוס זה חובה בפסח, לא לוותר עליה.היא פרווה, מערבבים הכל

למתכון »

קרפ ללא גלוטן

קרפ ללא גלוטן הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא מזהים מזהים שהוא

למתכון »

טארט באונטי

טארט באונטי הכנה: 40 דקות קירור: 4 שעות קל 12 סועדים אחותי הכינה לפני כמה שנים תחתיות קוקוס לפסח, מאז אח שלי באובססיה עליהן.אז חשבתי

למתכון »

גאלט צרפתי

גאלט צרפתי הכנה: 5 דקות טיגון: דקה וחצי קל 16 יח' המתכון לקרפ הזה כבר איתי כמה שנים, הוא טעים בטירוף ולא מזהים מזהים שהוא ללא

למתכון »