crumble

עוגיות בראוניז חמאה חומה

בראוניז, עם חמאה חומה. כן, ככה מגרה.
עוגיות בראוניז רכות עם ריח אגוזי מהחמאה החומה וטעם משגע.
זה הנקסט לבל של הבראוניז, אתם מוכנים לזה?


עוגיות בראוניז חמאה חומה


מצרכים: (20 עוגיות)

150 גרם חמאה
125 גרם שוקולד מריר
2 ביצים
100 גרם סוכר לבן
100 גרם סוכר דמררה  
1 כוס קמח לבן
2 כפות קקאו
1 כפית אבקת אפייה
מלח מלדון/אטלנטי לפיזור מעל


אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
2. ממיסים חמאה בקלחת ונותנים לה לבעבע תוך כדי ניעור הסיר מדי פעם עד שנוצר קצף והחמאה הופכת לגוון ענבר, בזהירות לא לשרוף אותה על אש גבוהה. 

3. שופכים את החמאה החומה על גבי השוקולד בקערה עמוקה, מערבבים היטב להמסת השוקולד. 
4. 
בקערה עמוקה מקציפים ידנית עם מטרפה ביצים וסוכרים במשך דקה שתיים עד לקבלת קציפה בהירה ואוורירית.
5. מוזגים את תערובת השוקולד והחמאה לבלילת הביצים ומערבבים בעדינות עד קבלת תערובת אחידה.
6. 
מנפים קמח, קקאו ואבקת אפייה לתוך הבלילה ומערבבים בעדינות עד שאין גושים.
7. מעבירים את הבלילה לשק זילוף (מומלץ, יותר נוח מכפיות ויוצא יותר אחיד), מזלפים במרווחים גדולים גודל כדור פינג פונג (לא כמות גדולה מדי, העוגיות משתטחות).

8. אופים במשך 8 דקות לא יותר, מצננים ואוכלים.


אחסון וחיי מדף:
בקופסה אטומה עד שבוע ימים.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון

בואו לאינסטגרם!

מתכונים אחרונים: