crumble

נשיקות מרנג ושוקולד

נשיקות הן תמיד מתוקות, יפות וטעימות.
הן יכולות להפוך לקינוח עם קרם וניל וקצת פירות ובעיקר להיות כמו שהן – ממתק טעים.
אין ילד שיסרב למרנג, זה פשוט חוק בסיסי.
שידרגתי אותן הפעם עם קצת שוקולד בשביל משלוח המנות של פורים.
זאת תוספת מגניבה שנותנת למרנג טעם שוקולדי מושלם.
איזה יפות הן נכון? אפשר לקשט אותן איך שאתם אוהבים!

נשיקות מרנג ושוקולד

מצרכים: (40 נשיקות תלוי בגודל)
3 חלבונים L
150 גרם סוכר לבן
3 כפות אבקת סוכר

ממרח שוקולד 

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום של 100 מעלות, סטטי.
2. מחממים מים בקלחת קטנה בשביל בן מארי.
3. בקערה חסינת חום שמים חלבונים וסוכר.
4. את הקערה מניחים מעל הקלחת, מערבבים מדי פעם את החלבונים עד שכל הסוכר נמס.
5. מעבירים את החלבונים לקערת מיקסר נקייה ומתחילים להקציף, ברגע שנוצר קצף יציב מוסיף את אבקת הסוכר כל פעם כף אחת.
* לוודא שהקערה נקייה ושאין חלמונים בחלבונים שפתחנו אחרת הם לא יוקצפו.
6. מעבירים לשק זילוף עם צנטר עגול ומזלפים כיפות כמו של קרמבו – לחלופין אפשר עם כף.
5. בעזרת כפית נעשה גומחה קטנה במרכז ונשים כפית ממרח שוקולד, בעזרת קיסם ניצור דוגמת שיש מהשוקולד והמרנג.
7. אופים במשך שלוש שעות ולא פותחים את התנור במהלך האפייה.
8. מכבים את התנור ומשאירים את התבנית לעוד שעה כשהתנור סגור, מוציאים לאחר מכן לטמפ' חדר.

הערות:
* לא להתפתות לפתוח את התנור במהלך האפייה וההתקררות אחרת המרנג יסדק.
* אפשר להכין את המרנג גם בלי ממרח השוקולד.
* אפשר במקום הבן מארי שזאת שיטה של מרנג שוויצרי להכין את השיטה של המרנג הצרפתי ופשוט להקציף הכל במיקסר.

אחסון וחיי מדף:
אפשר להכין מראש את הפבלובות ולאחסן בכלי אטום בטמפ' חדר במשך שבועיים.
הרוטב נשמר במקרר במשך שבוע.
הקרם נשמר במקרר בשק זילוף סגור במשך 3 ימים.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון