קראמבל – בלוג האפייה של שיר דוד בכר

חצ'פורי פיצה

חצ'פורי פיצה

חצ'פורי פיצה שמכינים בכלום עבודה!
מכינים בצק יוגורט, בלי התפחה ובלי מיקסר, מעצבים את החצ'פורי ואופים.
מתכון קל וזריז, ארוחת ערב מושלמת בלי מאמץ ואתם בעננים.
אפשר להוסיף מעל איזה תוספות שאוהבים, במיוחד לילדים.

חצ'פורי פיצה

מצרכים: (2 יחידות גדולות)
לבצק:
2 ו-1/2 כוסות קמח לבן
1 מיכל שמנת חמוצה (200 מ"ל)
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח

רוטב פיצה מוכן של MUTTI
200 גרם מוצרלה מגורדת
פרמז'ן מגורד
ביצה טרופה לציפוי

אופן ההכנה:
1. מכינים את הבצק:
– בקערה מערבבים את כל המצרכים.
– לשים עם הידיים דקה או שתיים עד לקבלת בצק אחיד ורך.
– לכסות את הבצק בתוך קערה עם מעט שמן ולתת לו לנוח 20 דקות.
2. מחממים תנור ל-180 מעלות.
3. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן לא מאוד דק שלא יקרע.
4. מעצבים כל חלק כמו חצ'פורי (כמו בסרטון), מניחים בתבנית על גבי נייר אפייה.
5. מגרדים פרמז'ן בפתח של כל חצ'פורי במרכז.
6. במרכז כל חצ'פורי שמים רוטב עגבניות.
7. מפזרים מעל מוצרלה מגורדת בנדיבות, מי שרוצה להוסיף תוספות זה השלב.
8. מורחים את הבצק בצדדים בביצה טרופה ומגרדים מעל הבצק פרמז'ן.
9. אופים במשך 20 דקות.
10. אוכלים חם!

אחסון וחיי מדף:
אפשר להכין את החצ'פורי בצהריים ולחמם בתנור לפני ארוחת הערב, מומלץ להכין לקרוב להגשה.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון

קצת עלי

היי וברוכים הבאים!
אני שיר, אמא של שיה, נשואה לעידן, קונדיטורית מזה עשור.
הגעתם לבלוג שלי, הבית החם שבוא תמצאו מתכונים מתוקים שכיף להכין ולאכול. אני רוצה שכל אחד יאפה ויאהב לאפות! בשביל זה אני פה כדי לעזור, לתת מהידע שלי ולגרום לכם להתאהב במטבח מחדש.

  • crumble_shir
  • crumble_shir
  • crumble_shir
  • crumble_shir
follow me! crumble_shir

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *