
חטיף שוגי ביתי הכי קל ומהיר שתכינו!
הוא ממכר, הוא קראנצ'י, הוא טעים ברמות ותוך 5 דקות הוא מוכן.
פצפוצי אורז זה מוצר שאני ממליצה בחום להחזיק קבוע בבית, אפשר להכין איתם מלא דברים והם מקבלים כל טעם שתתנו להם.
אל תעשו פחות כמות כי חבל, לא יישאר לכם ותתבאסו 🙂
מצרכים:
150 גרם פצפוצי אורז
300 גרם שוקולד לבן
1 כפית שמן
קורט מלח
2 כפות סירופ מייפל טהור
3 כפות טחינה גולמית
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
2. ממיסים בבן מארי שוקולד לבן ושמן.
3. מוסיפים טחינה ומייפל ומערבבים.
4.מוסיפים את פצפוציי האורז ומועכים עם הידיים ומערבבים היטב.
5. משטחים על גבי תבנית עם נייר אפייה ואופים במשך 10 דקות עד להזהבה קלה.
6. מקררים בטמפרטורת חדר ושוברים לחתיכות.
אחסון וחיי מדף:
בצנצנת/קופסא אטומה בטמפרטורת חדר, כשבוע וחצי.
היי וברוכים הבאים 🙂
אני שיר, אמא של שיה, נשואה לעידן, קונדיטורית מזה עשור.
הגעתם לבלוג שלי, הבית החם שבוא תמצאו מתכונים מתוקים שכיף להכין ולאכול. אני רוצה שכל אחד יאפה ויאהב לאפות! בשביל זה אני פה כדי לעזור, לתת מהידע שלי ולגרום לכם להתאהב במטבח מחדש.