אני חושבת שזה אחד השילובים היותר ראויים שיש. שוקולד קפה וקרם טירמיסו, יש צורך להסביר?? ההכנה שלו קלה ולא מסובכת כמו שאתם רגילים אצלי, רק צריך להתאפק קצת כשזה בקירור. איך לא הכנתי את זה עד היום לא ברור אז הנה המתכון שיעשה לכם סופ"ש מתוק וטעים.
בראוניז טירמיסו
מצרכים: (תבנית 20/30) לבראוניז: 175 גרם שוקולד מריר 200 גרם חמאה 4 ביצים 200 גרם סוכר לבן 200 גרם שקדים טחונים שוט אספרסו קצר
אופן ההכנה: 1. מחממים תנור ל-150 מעלות. 2. מכינים את הבראוניז: – בקערה שמים שוקולד וחמאה וממיסים בפולסים במיקרו. – מוסיפים את הסוכר ומערבבים, מוסיפים את האספרסו ומערבבים. – מוסיפים ביצים ומערבבים עם מטרפה עד לאיחוד. – מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים רק עד קבלת מסה אחידה. – מוזגים לתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים במשך 30-35 דקות או עד שהקיסם יוצא לח ורטוב מעט, מקררים בטמפ' חדר. 4. מכינים את הקרם: – מקציפים הכל בקערה/במיקסר עד שמקבלים קרם יציב ואחיד. 5. מוזגים את הקרם מעל הבראוניז ומיישרים בעזרת מרית/פלטה. 6. מעבירים למקרר ללילה או למינימום 3 שעות. 7. לפני הגשה מנפים קקאו מעל.
הערות: – מי שאוהב טעם חזק של קפה אני ממליצה להשתמש בקפסולה חזקה. – לנפות את הקקאו לפני ההגשה אחרת הוא משחיר בקירור.
אחסון וחיי מדף: העוגה נשמרת במקרר עד 3 ימים מכוסה.
כתיבת תגובה