קראמבל – בלוג האפייה של שיר דוד בכר

עוגת שוקולד חמה ללא סוכר

עוגת שוקולד חמה ללא סוכר

עוגת שוקולד שאוכלים אותה חמה, היא רכה רכה וללא סוכר.
בזכות השוקולד הגאוני של סוויטאנגו אי אפשר להרגיש בכלל בהבדל.

עוגת שוקולד חמה ללא סוכר

מצרכים: (תבנית 22*22)
לעוגה:
4 ביצים
3/4 כוס שמן קנולה
3/4 כוס חלב/חלב צמחי
3/4 כוס סוכר לבן
1 כוס אבקת שוקו של סוויטאנגו
1 כוס קמח תופח

לציפוי:
75 גרם שוקולד צ'יפס של סוויטאנגו
75 מ"ל שמנת להקצפה 38%

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
2. בקערה רחבה עם מטרפה מקציפים ידנית ביצים, חלב ושמן עד לאיחוד מלא.
3. מוסיפים סוכר, אבקת שוקו וקמח ומערבבים עד לקבל בלילה אחידה.
4. מוזגים את הבלילה לתבנית מרופדת נייר אפייה.
5.  אופים במשך 30-35 דקות.
6. ממיסים במיקרו את השוקולד והשמנת לציפוי ומערבבים עד שאחיד.
7. מוזגים את השוקולד על גבי העוגה בעודה חמה.
8. חותכים לריבועים ונותנים לשוקולד להיספג בעוגה 10 דקות בטמפ' חדר, חוזרים על הפעולה וחורצים את הריבועים שוב.
9. אוכלים את העוגה חמה!

אחסון וחיי מדף:
העוגה עטופה בניילון נצמד מחזיקה עד 3 ימים, יש לחמם לפני אכילה/הגשה מעט במיקרו כדי שתחזור להיות רכה ונימוחה.

שתף את המתכון
הדפס את המתכון

קצת עלי

היי וברוכים הבאים!
אני שיר, אמא של שיה, נשואה לעידן, קונדיטורית מזה עשור.
הגעתם לבלוג שלי, הבית החם שבוא תמצאו מתכונים מתוקים שכיף להכין ולאכול. אני רוצה שכל אחד יאפה ויאהב לאפות! בשביל זה אני פה כדי לעזור, לתת מהידע שלי ולגרום לכם להתאהב במטבח מחדש.

Incorrect access token specified.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *