עוגיות שוקולד צ'יפס בלונדי
- הכנה: 15 דקות
- אפייה: 8 דקות
- קל
- 26 עוגיות
טרנד העוגיות המושחתות עם מלא ציפוי מעל אבל בגרסה הביתית שלנו!
עוגיות שוקולד צ'יפס עם שוקולד בלונדי שיגרום לכם להתמכר.
עוגיות קלות להכנה וטעימות שאי אפשר להפסיק לאכול.
עוגיות שוקולד צ'יפס בלונדי
מצרכים: (26 עוגיות)
200 גרם חמאה רכה
½ כוס סוכר לבן
¾ כוס סוכר חום דמררה
2 ביצים
½ כפית תמצית וניל
½2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
¾ כוס שוקולד צ'יפס חלב
1 חבילת שוקולד בלונדי קצוץ
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
2. בקערה מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה רכה, סוכר לבן וסוכר חום – מערבלים היטב 2 דקות עד שהחמאה קרמית ולבנה.
3. מוסיפים ביצים ותמצית וניל ומערבלים שוב במשך 2 דקות.
4. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח ומערבבים עד לאיחוד.
5. מוסיפים את השוקולדים ומערבבים עד שיש פיזור אחיד.
6. בעזרת כף קפיצית יוצרים כדורים ומניחים במרווחים על גבי נייר אפייה (אפשר גם באמצעות 2 כפות).
7. אופים במשך 8-10 דקות בלבד, עד שהקצוות מתחילות להיות מעט שזופות, העוגייה נשארת בהירה.
8. מומלץ לאכול אותן מעט חמות כשהשוקולד עוד נוזלי.
אחסון וחיי מדף:
עד שבועיים בקופסא אטומה/בצנצנת בטמפ' חדר, אפשר לחמם במיקרו 10 שניות לפני אכילה כדי שהשוקולד יהיה נוזלי מעט.
בואו לאינסטגרם!
קצת עלי
היי וברוכים הבאים!
אני שיר, אמא של שיה, נשואה לעידן, קונדיטורית מזה עשור.
הגעתם לבלוג שלי, הבית החם שבוא תמצאו מתכונים מתוקים שכיף להכין ולאכול. אני רוצה שכל אחד יאפה ויאהב לאפות! בשביל זה אני פה כדי לעזור, לתת מהידע שלי ולגרום לכם להתאהב במטבח מחדש.
Incorrect access token specified.